ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Απ. Καλογιάννης: Παρά τις δυσκολίες, υλοποιούμε και φέτος το πρόγραμμα που αγκάλιασαν οι οικογένειες της Λάρισας

Με πολλά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η πρώτη μέρα του πετυχημένου προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων “Κατασκήνωση στην Πόλη”. Το πρόγραμμα παρά τις δυσκολίες, εξαιτίας της Covid-19, λειτουργεί και φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά,  τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των οικογενειών της πόλης, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς κατασκηνωτές να παρακολουθήσουν τα παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με γνώση και περισσή αγάπη.  

Υπηρεσιακά στελέχη, έμπειροι παιδαγωγοί με χαρούμενη διάθεση και  πλατιά χαμόγελα βοηθούν  στην υλοποίηση του προγράμματος. Αρωγοί στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα είναι οι φορείς και οι υπηρεσίες της πόλης καθώς και οι εξωτερικοί συνεργάτες.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή κατασκηνωτική περίοδο, και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο οο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και Συντονίστρια της  Κατασκήνωσης κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, που ευχήθηκαν καλή κατασκηνωτική περίοδο και μοίρασαν καπέλα, καραμέλες και χυμούς στα παιδιά παίζοντας μαζί τους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης τόνισε ότι ο Δήμος για άλλη μια χρονιά και παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, οργανώνει την «Κατασκήνωση στην Πόλη», με στόχο να στηρίξει τις οικογένειες της πόλης, διαμορφώνοντας ένας ασφαλές περιβάλλον για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και την ανακούφιση των οικογενειών την περίοδο του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα έχει αγκαλιαστεί από τις οικογένειες της Λάρισας και αυτό αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς και του έργου που επιτελούν οι εμπλεκόμενοι στο πρόγραμμα.»

Η Α΄ Κατασκηνωτική περίοδος ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου 2021 και ακολουθεί η  Β΄ Κατασκηνωτική περίοδος από 19 Ιουλίου  έως 30 Ιουλίου 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ