ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ 

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μούστο, την Αντιπρόεδρο κ. Βούλα Μακρή, το μέλος κ. Αθανάσιο Σχισμένο και τον κ. Ευάγγελο Τσόγκα Αντιπρόσωπο ΠΟΜΕΝΣ συναντήθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η Λαρισαία βουλευτής ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΛ για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς, όπως η βαθμολογική εξέλιξη αξιωματικών ΑΣΣΥ σειράς 1991, 1992 και εντεύθεν, η μισθολογική προαγωγή Αξιωματικών ΕΜΘ, τα ηλικιακά όρια αποστρατείας των Επαγγελματιών Οπλιτών, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για την εξαγορά πλασματικής τριετίας όσων κατατάχθηκαν από την 01/10/1990 έως και 31/12/1995 στο 6,67% από το 20% που βρίσκεται σήμερα, οι πληρωμές των στρατιωτικών για την εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας, η καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού δεκαπέντε ημερών εκτός έδρας, στο Υγειονομικό προσωπικό του 404 ΓΣΝ για παροχή υπηρεσίας στο ΤΕΠ και στην πτέρυγα COVID-19 και στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο, η στέγαση στα ΟΣΕΑΑΥ όσων υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία και έχουν σύζυγο ή παιδί ΑΜΕΑ, καθώς και η ασφάλεια υγείας προσωπικού κατά την εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας.

Στο τέλος επιδόθηκε στη Λαρισαία βουλευτή αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Ένωσης.

Μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε: «Μου προξενεί μεγάλη χαρά η τιμή που μου έγινε από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Οι άνθρωποι της γνωρίζουν πως η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή προκειμένου να συζητήσουμε και από κοινού να βρούμε λύση για κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Βρίσκομαι ήδη σε επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να ενημερώσω για τους προβληματισμούς και τα αιτήματα της ΕΣΠΕΛ. Τους ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ