ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Σε νέα διεύθυνση θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου οι υπηρεσίες του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας.
Συγκεκριμένα, το Κ.Ε.Π. Ελασσόνας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας μεταφέρθηκαν από την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στο κτίριο της 6ης Οκτωβρίου 165 (πρώην ΔΟΥ Ελασσόνας).

Το κτίριο της πρώην ΔΟΥ Ελασσόνας επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό, για να στεγάσει υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε ένα άνετο, λειτουργικό και προσβάσιμο κτήριο. Η μεταστέγαση θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας στάσης στους πολίτες προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και περιττών εξόδων.

Στο ίδιο κτίριο θα μεταστεγαστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας επισκέφτηκε τα νέα γραφεία και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησής μας. Η μεταστέγαση κεντρικών υπηρεσιών του δήμου αποδεικνύει αυτό ακριβώς, τη διαρκή και σταθερή βούλησή μας να προσφέρουμε στον πολίτη περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Το νέο κτίριο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την κεντρική πλατεία και 200 μέτρων από τον σταθμό ΚΤΕΛ της Ελασσόνας. Ο πολίτης θα μπορεί πλέον να εξυπηρετείται από πέντε διαφορετικές υπηρεσίες του δήμου στο ίδιο κτίριο. Αποτελεί σημαντική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη και παράλληλα επιτρέπει στην κεντρική αγορά να ανακτήσει τον εμπορικό και οικονομικό της χαρακτήρα, που έχει αλλοιωθεί από την υπερσυγκέντρωση υπηρεσιών στο κέντρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ