ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ F5J

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος συνάντηση αερομοντέλων F5J Meeting Larissa. Αερομοντελιστές από διαφορετικά σημεία του πλανήτη συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο της Τερψιθέας. Ασχολήθηκαν με το αγαπημένο τους χόμπι, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για το αγωνιστικό ανεμόπτερο F5J που αποτελεί το βασικό θέμα κοινού ενδιαφέροντος το οποίο πολλούς απ’ αυτούς τους έφερε για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα.

Παράλληλα οι οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε σημαντικά μνημεία, πολιτιστικούς θησαυρούς και αξιοθέατα της περιοχής.

Την συνάντηση οργάνωσαν η Αερολέσχη Λάρισας και η Αερολέσχη Φθιώτιδας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Αερολέσχη Λάρισας είναι αναμφίβολα από τις πιο οργανωμένες λέσχες στην Ελλάδα με πλούσια δραστηριότητα, καταφέρνοντας να δημιουργεί γεγονότα που ξεπερνούν τα όρια της χώρας μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Αερολέσχης Λάρισας για την εξαιρετική δουλεία που κάνουν.

Παρά την δύσκολη συγκυρία και τις επιπτώσεις που έχει συσσωρεύσει η πανδημία έχουν την όρεξη και τη τεχνογνωσία ώστε να φέρουν εις πέρας διοργανώσεις υψηλού επιπέδου με διεθνείς συμμετοχές.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το αεραθλητικό πεδίο της Τερψιθέας αποτελεί έναν άρτιο χώρο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποτελεί επίσημο αεροδρόμιο το οποίο με τις κατάλληλες βελτιώσεις θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά στην εξωστρέφεια της περιοχής.

Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στην Αερολέσχη Λάρισας και στα δραστήρια μέλη της, ώστε οι δράσεις τους να πολλαπλασιαστούν και να διευρυνθούν. Συνάμα η πρόσφατη διοργάνωση απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η περιοχή μας μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τη διοργάνωση γεγονότων που θα ενισχύσουν το ρεύμα αθλητικού τουρισμού – τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό – με τα οφέλη να είναι πολλαπλά για όλη την τοπική κοινωνία» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ