Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕ.Π.Α.Δ. ΑΣΤ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 8.000 €

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλίας ταξίαρχος Αστ. Μαντζιώκας συγχαίρει τις 2 κοπέλες που βρήκαν και παρέδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ. πορτοφόλι που περιείχε 8.000 €, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη νέα γενιά που είναι το μέλλον της χώρας.

Δείτε την ανάρτηση του Θεσσαλάρχη:

“Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€. Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν.

Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους….

Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ