«ΞΗΛΩΘΗΚΕ» ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Απογοήτευση περίμενε τους περίοικους της οδού Ιουστινιανού στη Λάρισα, που πάνω που άρχισαν να απολαμβάνουν τον διαμορφωμένο και καλλωπισμένο δρόμο είδαν συνεργείο της ΔΕΥΑΛ να προχωρά στο «ξήλωμα» του ολοκαίνουργιου οδοστρώματος λόγω βλάβης στο δίκτυό της (φωτο).

Τα παράπονα, όπως και τα αρνητικά σχόλια, πολλά, με τη ΔΕΥΑΛ να προχωρά σε ανακοίνωση επισημαίνοντας τα εξής:

«Επειδή υπήρξαν διαμαρτυρίες πολιτών για την επέμβαση στο διαμορφωθέν οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Ιουστινιανού και Κολοκοτρώνη, από την ΔΕΥΑΛ αφενός ζητείται η κατανόηση των πολιτών και αφετέρου διευκρινίζονται τα εξής:

– Η  ΔΕΥΑΛ παρενέβη στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί  επείγον πρόβλημα στο δίκτυο.

– Η αντιμετώπιση της βλάβης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μαζί με την αποκατάσταση και του οδοστρώματος άμεσα. Επίσης η δαπάνη της αποκατάστασης θα καλυφθεί από την ΔΕΥΑΛ».

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η επιχείρηση δεν ξεκαθαρίζει ποιο ακριβώς ήταν το «επείγον πρόβλημα» στο δίκτυο, την ώρα που η γειτονιά βοά πως αγωγός ύδρευσης  περνά μέσα από αυτόν της αποχέτευσης, κάτι που διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και όπως ήταν επόμενο μοιραία οδήγησε και στο «ξήλωμα» του δρόμου.

Περίοικοι που επικοινώνησαν με τη σελίδα δήλωσαν ανήσυχοι επιμένοντας στο παραπάνω σενάριο και ζητώντας άμεσα απαντήσεις από τη ΔΕΥΑΛ, τις οποίες και περιμένουμε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ