ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη στάση της δημοτικής αρχής

Από σεισμόπληκτο καρκινοπαθή του Δαμασίου που διαβιεί σε κοντέινερ από τις πρώτες ημέρες του σεισμού της 3ης Μαρτίου, τα στοιχεία του στη διάθεση του paidis.com, πήραμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας για τη στάση της δημοτικής αρχής απέναντί του:

“Τοπικοί άρχοντες του δήμου Τυρνάβου: Όταν ζητούσα (29.6.21) να μου βάλετε τα χρήματα του σεισμόπληκτου (έως 6000€) επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη, δεν τα ήθελα ούτε για τσίπουρο ούτε να τα γλεντήσω. Επειδή έχω διαγνωστεί με καρκίνο και έπρεπε να κάνω κάποιες περαιτέρω εξετάσεις.

Και ενώ γνωρίζετε από που εξαρτάται η επιβίωση μου εσείς μου απαντήσατε σήμερα (7.7.21) πως όλος ο κόσμος έχει ανάγκη !!!

Ω αδιάφοροι τοπικοί άρχοντες, σε αντίθεση με εσάς γνωρίζω καλύτερα τις ανάγκες των συνανθρώπων μου και ιδικά αυτών που διαβιούν μαζί μου στα κοντέινερ στο σεισμόπληκτο Δαμάσι. Όμως γνωρίζω και την οικονομική άνεση ορισμένων από αυτούς που βάλατε πρώτους πρώτους τα χρήματα. Βλέπετε το Δαμάσι είναι μικρή κοινωνία και όλα κάποια στιγμή έρχονται στο φως. Μάθετε λοιπόν τούτο: Εγώ θα χαρώ και το τελευταίο δευτερόλεπτο που μου μένει. Εσείς για πολλοστή φορά μου δείξατε την ανθρωπιά σας!!! Όπως κάνουν 18 μήνες τώρα και οι πολιτικοί σας μέντορες. Αυτοί που τα χρήματα της σύνταξής μου τα σκορπάνε στους Τατιάνους”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com