ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ

Το σχόλιο του Β.Κόκκαλη για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές 

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εκλογική αναμέτρηση του 2019, κατά την οποία ο ελληνικός λαός έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στα κρίσιμα κοινοβουλευτικά  έδρανα της  αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγχρόνως τίμησε και την δική μου υποψηφιότητα, επιβραβεύοντάς με, με μία εκ των δύο εδρών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λάρισα.

Οι σχεδόν 14.000 σταυροί προτίμησης, έγιναν 14.000 κίνητρα ώστε να μην απογοητεύσω εκείνους που πίστεψαν σε μένα.

Μ’ αυτή τη σκέψη, δε σταμάτησα ούτε στιγμή να εργάζομαι με την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα, με παρεμβάσεις και διαρκή επαφή με την κοινωνία. Με 80 ερωτήσεις προς όλα σχεδόν τα υπουργεία, 22 επίκαιρες ερωτήσεις, με 30 αναφορές, πλήθος ομιλιών στη βουλή και πολλές εισηγήσεις επί κρίσιμων νομοσχεδίων.

Προσπάθησα να γίνω καλός αγωγός των αιτημάτων, των προβλημάτων, των ανησυχιών και των προτάσεων όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, όλων των ηλικιών, προς την κεντρική εξουσία.

Στα μισά αυτής της διαδρομής, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με το ίδιο σθένος να τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου. Παραμένοντας σταθερά δίπλα στην κοινωνία και διαρκώς απέναντι σε κάθε κυβερνητική πολιτική που εναντιώνεται σ’ αυτή.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ