ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 1986

Με μεγάλη συμμετοχή και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση των μελών του συλλόγου, τα οποία με την ψήφο τους, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς τα μέλη του Δ.Σ που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ψήφο εμπιστοσύνης και για την θέση του προέδρου, όπως αναμενόταν, έλαβε εκ νέου ο Σταύρος Κωτούλας, τον οποίο τα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ, όρισαν πρόεδρο με απόλυτη πλειοψηφία.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση:

Πρόεδρος: Σταύρος Κωτούλας

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Τζουρμακλιώτης

Ταμίας: Ηλίας Κατσαρός

Γραμματέας: Πρίαμος Γκανούρης

Γενικός Αρχηγός: Ιωάννης Κωτούλας

Έφορος: Ιωάννης Δουζένης

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Νικόλαος Χασιώτης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτριος Κοφοδήμος

Μέλη: Θωμάς Γκανούρης, Παντελής Ζαφείρης και Σταύρος Νταλακούρας.

Σε σχετική τους ανακοίνωση τα μέλη του νέου Δ.Σ αναφέρουν:

«Η πορεία μας στην ομάδα, που ξεκίνησε το 2017 συνεχίζεται για ακόμη μια θητεία, αυτή την φορά την τελευταία, καθώς το 2023 έχουμε αποφασίσει να παραδώσουμε τα ηνία του συλλόγου σε νέα χέρια.

Ως τότε, όμως, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη να προσφέρουμε στην ομάδα τον καλύτερό μας εαυτό, κάνοντας περήφανη την πόλη μας για την ομάδα μπάσκετ που έχει.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου, που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ