ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ

«Συμπληρώθηκαν χθες δύο χρόνια από την ημέρα που ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουν το μέλλον της χώρας».

Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και τη νίκη της ΝΔ.

«Μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και με την τουρκική προκλητικότητα στο αποκορύφωμά της, προχωρήσαμε με συνέπεια στην υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Οι πρωτόγνωρες προκλήσεις δεν στάθηκαν ικανές να αναχαιτίσουν το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα.

Απλώσαμε “δίχτυ προστασίας” πάνω από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις για να αμβλύνουμε τις συνέπειες της πανδημίας, ώστε όλοι μαζί να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα της ανάκαμψης.
Μέσα σε δύο χρόνια μειώσαμε τους φορολογικούς συντελεστές και τις εισφορές, ενισχύσαμε την ρευστότητα της οικονομίας μέσα από το ΤΕΠΙΧ, το Ταμείο Εγγυοδοσίας και την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, αυξήσαμε την απασχόληση, ενισχύσαμε το σύστημα υγείας, ξεμπλοκάραμε μεγάλα επενδυτικά έργα, όπως το Ελληνικό.
Επενδύουμε στην τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της κοινωνίας, υλοποιούμε έργα υποδομών όπως η Γραμμή 4 του Μετρό αλλά και η κατασκευή αυτοκινητοδρόμων, προστατεύουμε το περιβάλλον και επενδύουμε στον βιώσιμο τουρισμό και την βιώσιμη αγροτική παραγωγή. Προστατεύσαμε τα σύνορα μας και θέσαμε υπό έλεγχο το μεταναστευτικό.
Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο πόρο για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, την κυκλική οικονομία, τις υποδομές, την μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση, την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων, την πρωτογενή παραγωγή και την περιφέρεια. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ισότιμη ανάπτυξη και ευημερία χωρίς αποκλεισμούς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης ως “γέφυρα στην μετά-covid εποχή” που στόχο έχει την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη που θα βασίζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό οικονομικό μοντέλο.

Με επενδυτικούς πόρους ύψους 57 δισεκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα έξι χρόνια δημιουργούμε μια Ελλάδα εξωστρεφή και ανταγωνιστική και μια οικονομία που θα δημιουργεί καλές και σταθερές θέσεις εργασίας.

Οι Έλληνες πολίτες μας εμπιστεύονται  και σκοπεύουμε να τους δικαιώσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ