0.27€ ΤΟ ΚΙΛΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Ο Α.Σ. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Η ανακοίνωση τιμής σκληρού σίτου εσοδείας 2021 από τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γ. Κουκούτση 

Διανύοντας ήδη τον τέταρτο χρόνο δραστηριοποίησης στη φύλαξη και εμπορία των σιτηρών, συνεχίζουμε να κρατούμε την παράδοση που θέλει το Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου να δίνει την καλύτερη δυνατή τιμή στον παραγωγό.

Έτσι λοιπόν φέτος έχοντας περάσει μία πολύ δύσκολη χρονιά με αντίξοες συνθήκες όπως ο παγετός και ο καύσωνας, με μειωμένες παραγωγές και με αβεβαιότητα όσον αφορά τις τιμές, αφού κανείς δεν ανακοίνωνε κάτι συγκεκριμένο, ήρθανε και οι βροχές οι οποίες έπληξαν αρκετούς παραγωγούς του Συνεταιρισμού μας. Μετά από μία σειρά συναντήσεων, προσφορών και σκληρών διαπραγματεύσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ως τιμή πώλησης των σκληρών σιταριών από τον Συνεταιρισμό τα 0,285€ ανά κιλό.

Πράγμα που σημαίνει 0,27€ στον παραγωγό. Θέλω εδώ να τονίσω και να υπογραμμίσω ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών ενός συνεταιρισμού πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Έτσι λοιπόν επιτελώντας , εκτός από τον επιχειρησιακό ρόλο του συνεταιρισμού , και τον κοινωνικό ρόλο του, διεκδικήσαμε και τελικά καταφέραμε να απολαύσουν την τιμή των 0,27 € το κιλό και οι παραγωγοί οι οποίοι παρέδωσαν μεταβροχικά σιτάρια. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους εσάς τους παραγωγούς που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε με την επιλογή σας τον Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και βέβαια όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την στήριξη τους στο πρόσωπό μου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ