ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

Δήλωση της Στ. Μπίζιου μετά τη συνάντηση με εργαζόμενους στον ΕΟΔΥ

«Η μετάλλαξη Δέλτα ή αλλιώς ινδική μετάλλαξη, που φαίνεται να επικρατεί αυτό τον καιρό στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, δοκιμάζει για μια ακόμη φορά τα όρια και τις αντοχές μας.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της πανδημίας και είμαστε όλοι κουρασμένοι, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε, όχι πριν χτίσουμε το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.

Ο εμβολιασμός και τα διαγνωστικά tests (self και rapid), είναι τα όπλα μας προκειμένου να επιτύχουμε τον έλεγχο της πανδημίας. Ας εκμεταλλευτούμε τα δώρα της επιστήμης για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου από την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας όπου και βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ, οι οποίοι παίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας συλλέγοντας καθημερινά δείγματα και ενημερώνοντας τους πολίτες.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Λαρισαίων, όπως και οι υπόλοιποι δήμοι του νομού μας, εδώ και μήνες προσφέρουν, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να κάνουν δωρεάν rapid tests.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου που έχουν ακόμη αμφιβολίες και επιφυλάξεις, να συζητήσουν με τους ειδικούς και με όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί και να πάρουν την σωστή απόφαση, για τους ίδιους και την κοινωνία.

Ευχαριστώ εκ μέρους της πολιτείας όλους τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στο γιγαντιαίο πρόγραμμα καταπολέμησης της πανδημίας. Άλλωστε, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε», κατέληξε στη δήλωση της η Λαρισαία βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ