ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ

Θλίψη στην κοινωνία του Τυρνάβου και της Αβδέλλας σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αχιλλέα Δόκου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ανθρωπος της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού ο Αχιλλέας Δόκος πρόσφερε επί σειρά ετών πολλά τόσο στο χωριό του στην Αβδέλλα όσο και στο ποδόσφαιρο του Τυρνάβου.

Ο Αχιλλέας Δόκος υπηρέτησε συνολικά, την Κοινότητα Αβδέλλας δώδεκα χρόνια. Ως κοινοτάρχης από το 1995 έως το 2002 και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης από το 2003 έως το 2006. Ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ είχε έντονη συνδικαλιστική παρουσία και δράση για 22 χρόνια στον Σύλλογο Εμπειρικών Τοπογράφων της επιχείρησης. Μετά τη συνταξιοδότηση του διετέλεσε για οκτώ χρόνια πρόεδρος και τέσσερα χρόνια επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Κοινότητα Αβδέλλας Γρεβενών. Επίσης υπήρξε μέλος για δύο 3ετίες του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδέλλας «Η Βασιλίτσα».

Διοικητικό μέλος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 και πρόεδρος της ομάδας. Επί της προεδρίας του η ομάδα του Τυρνάβου ανήλθε στη Β’ Εθνική Κατηγορία και στο Κύπελλο Ελλάδας προχώρησε στην τρίτη φάση και αποκλείστηκε από τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η κηδεία του έγινε σήμερα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com