ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ  #ΚΑΝΕΙΣ_ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «Ι. ΠΑΤΕΡΑ»  ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΖΗΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ

Με πρωτοβουλία του Κοινωνικού Εθελοντικού Δικτύου «#Κανείς_ Μόνος» σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και με τη συμμετοχή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) «Έξυπνα παιδιά» και την στήριξη επαγγελματιών και καταστημάτων της πόλης, διοργανώνεται εθελοντική δράση στην Πλατεία «Γιάννη Πατέρα» (μεταξύ των οδών 23ης Οκτωβρίου και Υψηλάντου, στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου της Λάρισας).

Πιστοί στο ραντεβού τους,  καθώς πριν από ένα χρόνο τα μέλη του Δικτύου «Κανείς Μόνος» σε μια επιτυχημένη εκδήλωση «υιοθέτησαν» την πλατεία «Ι. Πατέρα», αναμορφώνοντας και δημιουργώντας μια όμορφη γωνιά στην πόλη, με χρώματα, ζωγραφιές παιδιών  και λουλούδια, ενισχύοντας παράλληλα το πράσινο του πάρκου, τώρα επανέρχονται με την κίνηση αυτή, που αφορά τη συντήρηση των παρεμβάσεων αισθητικής ανάπλασης και αναμόρφωσης που έχουν ήδη γίνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ομόφωνα αποφασίστηκε από όλους η δράση αυτή να αφιερωθεί στην προσφάτως εκλιπούσα Ζήνα Οικονόμου-Πατέρα, η οποία ως Εθελόντρια νοσηλεύτρια Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε στο Αλβανικό Έπος και  έγινε η ίδια σύμβολο της προσφοράς και της αγάπης, στη χώρα και στην πόλη της Λάρισας, ειδικά με τη συμμετοχή της στο έργο του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας.

Η συμμετοχική δράση του δικτύου #Κανείς_Μόνος στην πλατεία «Γιάννη Πατέρα»  θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 18.00μ.μ -21.00μ.μ.

Το δίκτυο #Κανείς Μόνος και οι συνδιοργανωτές, καλούν όλους τους συμπολίτες, τηρώντας  τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας, να αγκαλιάσουν τη δράση, με σκοπό να εκφράσουμε τη φροντίδα και την αγάπη στο περιβάλλον,  καθώς και το έμπρακτο ενδιαφέρον για την πόλη μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να διατρανώσουμε για μία ακόμη φορά το μήνυμα:

« Αλλάζω την πόλη μου…Αλλάζω την ζωή μου…Συμμετέχω», γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες  το μεγάλο στοίχημα είναι να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΔΩ και να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  #Κανείς_Μόνος.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com