ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για τις επαφές που είχε ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης με υπηρεσιακούς παράγοντες

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στους μαθητές που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις , η  “Δράση Πολιτών” συνεχίζει την προσπάθεια , προκειμένου να οριστικοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας οι ευνοϊκές διατάξεις για τους σεισμόπληκτους υποψηφίους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της Παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης , ήρθε σε άμεση επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι σύντομα πρόκειται να δημοσιοποιηθεί η σχετική υπουργική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο κ. Ροντούλης ζήτησε την επίσπευση των απαιτουμένων διαδικασιών, έτσι ώστε μαθητές και γονείς να σταθμίσουν χωρίς άγχος τα επόμενα βήματά τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ροντούλης τόνισε χαρακτηριστικά:

” Οι σεισμόπληκτοι της περιοχής μας βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα με πληθώρα προβλημάτων. Η πραγματικότητα αυτή πρέπει να ληφθεί υπόψη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε να κινηθεί γρήγορα , για να απαλύνει τουλάχιστον τις αγωνίες των σεισμοπλήκτων οικογενειών όσον αφορά στο μέλλον των παιδιών τους.

Η αναμενόμενη Υπουργική Απόφαση πρέπει, λοιπόν , να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι απολύτως εφικτό , εάν αναλογισθούμε ότι το γεγονός του σεισμού συνέβη από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με συνέπεια να μην υφίσταται πίεση χρόνου ο υπηρεσιακός μηχανισμός του Υπουργείου για την προώθηση της συγκεκριμένης Υπουργικής Απόφασης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ