ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΝΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου & 347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, ο Πρόεδρος Αναστάσιος Μάτος Σ.Ε.Ε. ΠΕ02 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια τους/τις παρακάτω:

τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Δοδοντσάκη Γεώργιο και το προσωπικό της Π.Δ.Ε. Π.Ε. & Δ.Ε. Θεσσαλίας.

την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Ζιάκα Βασιλική και το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.

τα μέλη της Γραμματείας, της Συντονιστικής και της Επικουρικής Επιτροπής του 47ου Β.Κ. Λάρισας, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό.

τους/τις επιτηρητές/τριες των εξετάσεων των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

τους/τις βαθμολογητές/τριες των γραπτών δοκιμίων.

τον Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Λεωνίδα Τέλιο (στο κτηριακό συγκρότημα του οποίου έχει έδρα το 47ο Βαθμολογικό Κέντρο) και τον Διευθυντή του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας κ. Νικόλαο Κουτσαυτίκη (που διέθεσε χώρους της σχολικής μονάδας για τις πειραματικές βαθμολογήσεις).

τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων του ν. Λάρισας για την διευκόλυνση στην προσέλευση των εκπαιδευτικών στο 47ο Β.Κ. και τους/τις Προέδρους των Λυκειακών Επιτροπών για τη διευκόλυνση συμμετοχής των μελών των Λ.Ε.Ε. στις εργασίες του 347ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου.

στο πλαίσιο των εξετάσεων των μαθητών με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται (α) στους Προέδρους των Βαθμολογικών Κέντρων Βόλου και Καρδίτσας κκ. Καπανιάρη Αλέξανδρο και Διαμαντή Νικόλαο αντίστοιχα για την άριστη συνεργασία, (β) στους/ις συναδέλφους εκπαιδευτικούς που είτε μετέβησαν σε όμορους νομούς είτε προσήλθαν από όμορους νομούς για να στελεχώσουν τις επιτροπές εξέτασης μαθητών.

τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη φύλαξη του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου.

την γιατρό κ. Δοξαρά Βάγια, τον γιατρό κ. Κανελλόπουλο Νικόλαο, καθώς και την προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Λάρισας κ. Μπαλαμπέκου Όλγα, που διατέθηκαν για τις ανάγκες των εξεταζομένων μαθητών στο 347ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Λάρισας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα μέλη των Επιτροπών του 47ου Β.Κ. και του 347 Ε.Ε.Κ. για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, συντελώντας καθοριστικά στην ορθή και έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών. Με την υπευθυνότητά τους διασφαλίστηκε η εγκυρότητα και η επιτυχής διεκπεραίωση των προβλεπόμενων διαδικασιών από τις κείμενες διατάξεις σχετικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020-2021.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις. Μακάρι η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να αποτελέσει καλή αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ο Πρόεδρος του 47ου Βαθμολογικού Κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων Λάρισας

Αναστάσιος Μάτος – ΣΕΕ ΠΕ02 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ