ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Γνωστός για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και τα διοικητικά της ΑΕΛ ο πετυχημένος επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλος, ξάφνιασε πολλούς η παρουσία του στο πλευρό του Θεσσαλικού Θεάτρου.

Έσταζαν μέλι για τον επιχειρηματία και την «ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS» η καλλιτεχνική διεύθυνση, η διοίκηση και οι ηθοποιοί του θεάτρου, καθώς ο δραστήριος Ζ. Ντελόπουλος ήταν χορηγός του Θ.Θ και υπεύθυνος της ασφαλούς και έγκαιρης μεταφοράς των σκηνικών της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν» στην Προύσα της Τουρκίας, φέρνοντας σε πέρας ένα δύσκολο εγχείρημα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Καλλιτέχνης» στη δουλειά του ο Ζ. Ντελόπουλος, λίγα τα λόγια του και σταράτα στη συνέντευξη τύπου για τον απολογισμό της παρουσίας του Θ.Θ στο διεθνές φεστιβάλ, υποδέχτηκε σεμνά τις ευχαριστίες και τα γενναιόδωρα σχόλια όλων δηλώνοντας πως «έχουμε χρέος να είμαστε υποστηρικτές στα μεγάλα και στα σπουδαία του τόπου μας και η “ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS” στέκεται με σεβασμό, θαυμασμό και εκτίμηση στο πλευρό του Θεσσαλικού Θεάτρου και υπόσχεται πως θα φροντίσει να μεταφέρει σωστά και με ασφάλεια το σπουδαίο καλλιτεχνικό του μήνυμα σε κάθε άκρη όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλου του κόσμου».

Πλήθος μαθαίνουμε και τα σχόλια που συνόδευσαν την ανακοίνωση της χορηγίας, να ευχηθούμε να είναι ανάλογος και ο αριθμός των μιμητών της…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Paidis.com//Δ. Καστανάρας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ