Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το μήνυμα της Στέλλας Μπίζιου από το Λιβάδι Ελασσόνας 

Στο Λιβάδι Ελασσόνας βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου και συναντήθηκε με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λιβαδίου αλλά και κατοίκους του χωριού, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μικρά και μεγάλα θέματα της καθημερινότητάς τους.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκαν οι προκλήσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής μεταξύ των οποίων οι παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος και οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών, τα προβλήματα των βοσκότοπων και η πρόκληση προσέλκυσης νέων ανθρώπων στο τόσο δύσκολο και ζωτικό για την οικονομία μας επάγγελμα του κτηνοτρόφου.

«Η κτηνοτροφία ως αναπόσπαστο κομμάτι της αγροδιατροφικής μας οικονομίας και της παραγωγής εμβληματικών προϊόντων ΠΟΠ αποτελεί στρατηγική στόχευση για την κυβέρνησή μας. Η μείωση των φορολογικών συντελεστών, ο εξορθολογισμός των ασφαλιστικών εισφορών, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η αναστολή για 2η χρονιά του τέλους επιτηδεύματος, καθώς και η ενίσχυση των κτηνοτρόφων με 50,4 εκατομμύρια ευρώ από τους 5 πρώτους γύρους της Επιστρεπτέας και μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής το αποδεικνύουν», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης η Λαρισαία βουλευτής.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τους φίλους στο Λιβάδι και να μιλήσουμε για ότι τους απασχολεί, για την καθημερινότητα και την τοπική οικονομία. Τα προβλήματα των ανθρώπων της υπαίθρου και των επαγγελματιών της αγροτικής μας οικονομίας αποτελούν για μένα προτεραιότητα», δήλωσε η κα Μπίζιου.

«Φυσικά και ο εμβολιασμός δεν έλειψε από την κουβέντα μας. Θέλω για μια ακόμη φορά να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι να χτίσουμε το πολυπόθητο τείχος ανοσίας ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας. Όσοι προβληματίζονται, όσοι έχουν επιφυλάξεις, ας αποταθούν στον οικογενειακό τους γιατρό. Μόνο μέσω του εμβολιασμού θα πάρουμε πίσω τις ζωές και την ελευθερία μας» κατέληξε η βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ