ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ

Διαμαρτυρία του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών
Μεγάλες είναι οι διαμαρτυρίες των Αμπελωνιτών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο του Αγ. Κωνσταντίνου.
Χόρτα παντού και φίδια συνθέτουν μια ντροπιαστική εικόνα εγκατάλειψης . Οι Αμπελωνίτες που πάνε να προσκυνήσουν τους τάφους των δικών τους ανθρώπων φεύγουν προσβεβλημένοι με σκυμμένο το κεφάλι και απογοητευμένοι  από την αδιαφορία των δημοτικών αρχόντων.
Το φωτογραφικό υλικό που σας αποστέλλω έφτασε στα χέρια μου από διαμαρτυρόμενους συμπολίτες και αποτελεί αδιάψευστο  μάρτυρα των συνθηκών που επικρατούν στον χώρο του Κοιμητηρίου.
Ο κ. Κόκουρας και η παρέα του , με τους παχυλούς μισθούς ,  πρέπει να ντρέπονται για τα  ανίερα “κατορθώματά” τους . Όταν δεν μπορείς να δείξεις ούτε τον απαιτούμενο σεβασμό έναντι των νεκρών , τότε τα μαζεύεις και φεύγεις  από ντροπή για την ανικανότητά σου.
Αν βέβαια έχεις ψήγματα τσίπας και ευθυξίας. Διαφορετικά, κάθεσαι στην καρέκλα σου και συνεχίζεις προκλητικά να απολαμβάνεις τα προνόμια της  εξουσίας σου, τώρα που μπορείς , καθώς γνωρίζεις ότι σύντομα και αυτή θα σε εγκαταλείψει γιατί δεν την άξιζες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ