ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1) την ενημέρωση για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και του Εργαστηρίου Ζωής και 2) την παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου για έναν χρόνο.

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν οι εξής εκπρόσωποι των φορέων:

  • Ο κ. Νικόλαος Γάτσας, Δήμαρχος Ελασσόνας
  • Ο κ. Μάκης Εσκίογλου, Δήμαρχος Φαρσάλων
  • Ο κ. Θάνος Κουτσούκης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου
  • Ο κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης, Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλελέρ
  • Ο κ. Αργύρης Γιουρούκης, Εκπρόσωπος ΕΛΜΕ Λάρισας
  • Ο κ. Δημήτριος Παπαποστόλου, Εκπρόσωπος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών
  • Ο κ. Χριστόφορος Κατσαρός, Εκπρόσωπος του Δήμου Τυρνάβου
  • Η κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, Εκπρόσωπος του Δήμου Αγιάς

Εκ μέρους του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Γεωργάκης, η Εκπρόσωπος των Εργαζομένων κ. Γεωργία Ζαβράκα.

Στην Γενική Συνέλευση ήταν επίσης παρόντες ο Λογιστικός – Διοικητικός Υπάλληλος κ. Φιλήμων Δαβιώτης και η Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης κ. Ειρήνη Κουφάκη, η οποία ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φορέων για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης και του Εργαστηρίου Ζωής.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΔΣ και Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Χρήστος Καλομπάτσιος ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ, όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση για την συνεργασία τους και συνεχάρη το επιστημονικό προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες για την εξαιρετική δουλειά τους, τόσο στο Κέντρο Πρόληψης όσο και στο Εργαστήρι Ζωής (Ευρωπαϊκό Βραβείο Πρόληψης, Pompidou Prevention Prize 2018).

Τέλος αναφέρθηκε και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στηρίζει μέσω προγραμματικής σύμβασης την λειτουργία και των 33 τμημάτων του Εργαστηρίου Ζωής, τα οποία παρακολουθούν εκατοντάδες συμπολίτες μας

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε την παράταση της θητείας του υπάρχοντος ΔΣ για ένα χρόνο ακόμη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com