ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ 55ΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ – ΤΣΙΤΩΤΑ

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία της Λάρισας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 55χρονης εκπαιδευτικού α/βαθμιας Αγγελικής Φωτίου – Τσιτώτα που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη που έδωσε για μεγάλο διάστημα με ασθένεια.

Συλλυπητήρια

Η διεύθυνση α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας με αφορμή το θάνατο της Αγγελικής Φωτίου – Τσιτώτα εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

“Η είδηση της πρόωρης απώλειας της εκπαιδευτικού Φωτίου Αγγελικής Τσιτώτα, για την γειτονιά των αγγέλων, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας που αποχαιρετά σήμερα με οδύνη έναν ακέραιο χαρακτήρα, μια συνάδελφο εξαιρετική, μία άριστη παιδαγωγό.

Θα μείνει στη μνήμη συναδέλφων, γονέων και μαθητών για το ήθος και το διδακτικό έργο της και η πορεία της στον χώρο της Εκπαίδευσης, θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση παρά το δυσαναπλήρωτο κενό από την απώλειά της.

Προσωπικά και εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης συναδέλφου και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Στην αγαπητή συνάδελφο και φίλη ¨καλό Παράδεισο¨….. Δεν θα ξεχαστείς”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ