ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΕΤΣΙΛΑ ΤΟΥ Α.Ο. “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με μεγάλες επιτυχίες  ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της σχολής Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα στο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Χαλκίδα, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου το περασμένο τετραήμερο 8-11/07/2021, για την στελέχωση της εθνικής ομάδας της χώρας μας ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου,  στις 24-29 Αυγούστου στο Ταλίν της Εσθονίας.

Από αυτό το πρωτάθλημα ο 1ος κάθε κατηγορίας στα Cadets έπερνε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο σύλλογος “ΕΥΖΗΝ”  Αμπελώνα,  συμμετείχε με 5 αθλητές, οι οποίοι πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση  κατέκτησαν 3 μετάλλια και 2 αθλητές έμειναν στη 5η και 8η  θέση αντίστοιχα και μια ανάσα από το βάθρο.

Αναλυτικά:

1) Τσέτσιλα Δέσποινα χρυσό μετάλλιο μετά από 5 νικηφόρους αγώνες στην κατηγορία κορασίδων -51 kg και πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kids και Cadets που θα διεξαχθεί στις 24-29 Αυγούστου στο Ταλίν της Εσθονίας.

2) Μπαργιώτας Μάνος παίδων -49 kg, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.

3) Τσέτσιλα Χριστίνα κορασίδων -33 kg, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.

4) Τσακνάκης Γιώργος παίδων στα -61kg και

5) Τσέτσιλας Κωνσταντίνος παίδων στα -37 kg, πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση αλλά χάσανε στις λεπτομέρειες την είσοδο τους στα μετάλλια και την πρόκριση τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος του ομίλου Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους αθλητές-τριες και τους  προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη και ευελπιστεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια και με την ευχή όλων για την διάκριση και κατάκτηση ενός πανευρωπαϊκού μεταλλίου!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ