ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Απαράδεκτες οι συνθήκες στο κλειστό της Μίκρας

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε στη Λάρισα ο Γ.Σ «Νίκη» Λάρισας που μετείχε στον Περιφερειακό Αγώνα Β’ περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα και σε μια εξίσου δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική κατηγορία οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία, κατάφεραν να ξεπεράσουν και το πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας και πανηγύρισαν τη 2η θέση στο σύνθετο ομαδικό και σημαντικές ατομικές διακρίσεις κάνοντας περήφανο το σύλλογό τους, αλλά και τη Λάρισα, που έχει μπει για τα καλά στον «χάρτη» της Γυμναστικής.

Διοίκηση και προπονήτριες συγχαίρουν για τις επιδόσεις τους την Αγγελική Κανιούρα, τη Μαγδαληνή Κιούση, την Περσεφόνη Καπλάνη, την Ευθυμία Κατσαρού, την Παρασκευή Ευσταθίου, την Ελένη Πορφυρίδου και τη Μαρία Χατζοπούλου, ενώ αναλυτικά οι επιδόσεις έχουν ως εξής:

2η θέση στο στεφάνι, 4η στο σύνθετο ατομικό, 4η στη μπάλα, 9η στη κορδέλα και 10η στις κορίνες η αθλήτρια Αγγ. Κανιούρα.

Η Μ. Κιούση κατέλαβε την 7η θέση στο σύνθετο με εξαιρετικές εμφανίσεις όπου της εξασφάλισαν την 4η θέση στο στεφάνι, την 5η θέση στη κορδέλα και την 8η στη μπάλα, ενώ σημαντική ήταν η ενίσχυση της ομάδας από τη σταθερή παρουσία της Π. Καπλάνη, που κατετάγη 15η στο σύνθετο ατομικό ανάμεσα σε 50 αθλήτριες, όπου αγωνίστηκαν και τις δυο ημέρες του αγώνα.

ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ Η ΜΙΚΡΑ

Τέλος αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως οι αγώνες που διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγιναν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, καθώς μέσα στο κατακαλόκαιρο το κλειστό της Μίκρας λειτουργούσε χωρίς κλιματισμό δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών και των προπονητών τους.

Ας προβληματιστούν επιτέλους οι υπεύθυνοι, καθώς τέτοιες συνθήκες μόνο κίνητρο δεν δίνουν, για να μην αναφερθούμε στο γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με τρυφερές ηλικίες που καταπονούνται και απογοητεύονται στρέφοντας τελικά αλλού το ενδιαφέρον τους και βάζοντας στην άκρη κάθε διάθεση για αγώνες, διακρίσεις και τελικά προώθηση του αθλήματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ