ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005” Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το δ.σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του Τυρνάβου 2005 που προέκυψε χθες κατά τη διάρκεια των εκλογών ανάδειξης νέας διοίκησης στο σωματείο.

Τα μέλη της διοίκησης επανεξέλεξαν πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σαλτζίδη.

Το νέο δ.σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος Σαλτζίδης Γιώργος

Α’ αντιπροεδρος Καλακαλας Ανδρέας

Β’ αντιπρόεδρος Σαΐτης Γρηγόρης

Γραμματέας Πατσιαούρας Αθανάσιος

Ταμίας Ζαρόγιαννος Γιάννης

Α’ γενικός αρχηγός /έφορος Κουτίνας Δημήτρης

Β’ γενικός αρχηγός Γαννός Θεόδωρος

Υπεύθυνος ακαδημιών /τμήμα υποδομών Ζαγκότης Χριστόφορος

Υπεύθυνος ακαδημιών Παπαδόπουλος Πάνος

Μέλος Λίταινας Μιχάλης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επανεκλεγείς πρόεδρος σε κάλεσμά του πριν τη γενική συνέλευση της Κυριακής είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“H πανδημία νέκρωσε τον τελευταίο χρόνο πολλές δραστηριότητες στην πατρίδα μας και ανάμεσα σε αυτές και την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας “Τύρναβος 2005”.

Η κατάσταση αυτή, όμως, έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς υποψήφιους “σωτήρες” να “σώζουν” (με το στόμα, φυσικά) την ομάδα επί ένα σχεδόν χρόνο, περιφερόμενοι από καφενείο σε καφενείο και από μασλάτι σε μασλάτι. Όταν έφθασε η ώρα της αλήθειας κανείς δεν εμφανίστηκε με συγκεκριμένη πρόταση πώς θα ξεκινήσει και πάλι η ομάδα ούτε πού θα βρεθούν οι πόροι για την επανεκκίνηση.

Τα λόγια βλέπετε είναι δωρεάν, τα έργα κοστίζουν. Από την πλευρά μου, δεν έμεινα αδρανής σε όλο αυτό το διάστημα και φρόντισα με προσωπικές μου ενέργειες να αναγνωριστεί η ομάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να εγγραφεί στο Μητρώο Σωματείων, ενώ καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να βρεθεί τρόπος ο “Τύρναβος 2005″ να αγωνιστεί και πάλι στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, παρότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο”.

Και συνέχισε παρακάτω:

“Εμείς και σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία δηλώνουμε το “παρών” και είναι σίγουρο ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των μελών που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την μετριότητα ή την ανυπαρξία.

Ο “Τύρναβος 2005″ δεν μπορεί να ανεχθεί κι άλλο την μόνιμη μιζέρια των γνωστών – αγνώστων που πάντοτε επιδιώκουν να δρουν παρασιτικά και να βολεύονται με αρρωστημένες καταστάσεις.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι υγεία και εκ προοιμίου τους απορρίπτει και τους αποβάλλει”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com