ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, όλα αυτά τα χρόνια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου στηρίζει και ενισχύει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ατόμων και οικογενειών .

Στα πλαίσια της στήριξης τους και ιδίως την περίοδο της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας του covid-19, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι προτεραιότητα όλων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις πάρα πολλές δωρεές τροφίμων πολιτών και επιχειρήσεων προς το κοινωνικό παντοπωλείο.

Στα πλαίσια των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί διανομή αγαθών στους ωφελούμενους του Παντοπωλείου, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και ώρα 09.00 – 14.00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παλιές Εργατικές Κατοικίες).

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για την ώρα προσέλευσης τους ώστε η διανομή να γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελουμένων.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα στα τηλέφωνα: 2493025440- 6945591722

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ