ΘΛΙΨΗ: ΣΙΓΗΣΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα έδινε μάχη νοσηλευόμενος στην εντατική του νοσοκομείου.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όλη τη χώρα καθώς ήταν από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες.

Για ολόκληρες δεκαετίες βρισκόταν στην κορυφή του λαϊκού τραγουδιού με τους φανατικούς θαυμαστές του να τον αποκαλούν “Πρίγκιπα”. Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα γενέθλια του καθώς ήταν γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1940. Ήταν παντρεμένος με την Άντζελα Γκερέκου και μαζί είχαν αποκτήσει μία κόρη.

 

Η τελευταία ανάρτηση

Ο “πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού” σε λίγες ημέρες θα συμπλήρωνε 25 χρόνια γάμου με την Άντζελα Γκερέκου. Παντρεύτηκαν το 1996 στην Κέρκυρα και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Η Άντζελα Γκερέκου είχε ανεβάσει την τελευταία φωτογραφία στο Instagram μαζί τον τραγουδιστή, στις 20 Δεκεμβρίου του 2020. Σε αυτή ο Τόλης Βοσκόπουλος ποζάρει ευτυχισμένος ανάμεσα στην κόρη του και τη σύζυγό του. “Χρόνια πολλά με υγεία κ όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!!! Κ του χρόνου Ελεύθεροι!” είχε γράψει η κ. Γκερέκου.

Την Πρωτομαγιά, η σύζυγός του είχε ανεβάσει ένα παλαιότερο εξώφυλλο περιοδικού με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά. “Όπως τότε! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία κ αγάπη!” είχε γράψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ