ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΡΟΔΙΑ – ΣΚΑΜΝΙΑ

Σε κλείσιμο του δρόμου που συνδέει τη Ροδιά με τη Συκαμινέα μέχρι το τέλος του χρόνου προχωρά από τη Δευτέρα η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας λόγω των εργασιών που θα γίνουν στο οδόστρωμα και στα πρανή του δρόμου για την εξασφάλιση της βατότητας και καλύτερων συνθηκών ασφαλείας.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παράκαμψης και ειδικότερα:

Η διαδρομή της παράκαμψης, με κατεύθυνση από Ροδιά προς Συκαμινέα, ξεκινά από την αφετηρία της Επαρχιακής Οδού Λάρισας-Καλλιπεύκης στη Ροδιά και θα εκτρέπεται ως εξής:

Μέσω Επαρχιακής Οδού Τυρνάβου-Ροδιάς προς Δελέρια, Αργυροπούλι με κατάληξη στην Εθνική Οδό Λάρισας- Κοζάνης. Μέσω Εθνικής Οδού Λάρισας-Κοζάνης (μέσω Μελούνας) προς Ελασσόνα με κατάληξη το Μικρό Ελευθεροχώρι και τη διασταύρωση με Εθνική Οδό Ελασσόνας-Κατερίνης.

Μέσω Εθνικής Οδού Ελασσόνας-Κατερίνης με κατάληξη την Καλλιθέα Ελασσόνας και διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό. Μέσω Επαρχιακής Οδού προς Ολυμπιάδα, Κρυόβρυση και κατάληξη τη Συκαμινέα.

Ο δρόμος Ροδιά – Σκαμνιά είναι ένας από τους σημαντικούς δρόμους προσέγγισης στον Όλυμπο.

Με το έργο βελτίωσης τόσο οι επισκέπτες όσο και οι κάτοικοι του χωριού αλλά και των διπλανών χωριών θα κάνουν τη διαδρομή συντομότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το έργο είχε ανακοινωθεί πέντε χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ