ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η δήλωση του Χρ. Κέλλα για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα

«Η επέτειος της 24ης Ιουλίου 1974 συνιστά μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές στιγμές της πατρίδας και του Έθνους. Δεν πανηγυρίζουμε μόνο τη συμπλήρωση 47 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αλλά και το γεγονός ότι η διακυβέρνηση του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή έθεσε τα θεμέλια του κοινωνικού κράτους δικαίου και διασφάλισε τις προϋποθέσεις για την αδιάλειπτη πορεία της χώρας στον πυρήνα της Ενωμένης Ευρώπης και των ανεπτυγμένων κρατών του διεθνούς συστήματος.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«47 χρόνια μετά την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών, η Ελλάς αποτελεί μία από τις καλύτερες δημοκρατίες του κόσμου και συνιστά πυλώνα ασφάλειας, σταθερότητας και ευημερίας στη διαπεριφέρεια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας κλείσει τον κύκλο των μνημονίων και αντιμετωπίσει υποδειγματικά την πανδημία καθώς και όλες τις προκλήσεις των δύο τελευταίων ετών, οδηγεί τη χώρα αποφασιστικά και μεθοδικά σε μια νέα εποχή ανάτασης και ανάπτυξης, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε όλες και όλοι μαζί, με ομόνοια και χωρίς διαιρέσεις, ένα φωτεινό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και το οφείλουμε σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για την προάσπιση του κράτους δικαίου και την εγκαθίδρυση της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ