ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ…

Δήλωση του τοπικού συμβούλου της Δράσης Πολιτών για την κατάσταση στον κεντρικό αύλακα του Αμπελώνα

Η κατάσταση στον Αμπελώνα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η εγκατάλειψη έχει χτυπήσει κόκκινο και οι καλοπληρωμένοι της δημοτικής αρχής σφυρίζουν αδιάφορα, ενώ οι Αμπελωνίτες βλέπουν το επίπεδο της ζωής τους καθημερινά να πέφτει και να γίνεται ανυπόφορο.

Πρόσφατο παράδειγμα, και δυστυχώς όχι το μοναδικό, είναι η κατάσταση που επικρατεί στον γνωστό αύλακα που διασχίζει την πόλη, από τη λαϊκή αγορά περίπου μέχρι την άκρη της πόλης , προς την κατεύθυνση της Λάρισας.

Ο εν λόγω αύλακας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα του Αμαζονίου, αλλά οι κύριοι της δημοτικής αρχής ξέρουν μόνο να φωτογραφίζονται και να  κάθονται μέσα στα κλιματιζόμενα γραφεία τους. Οι περίοικοι Αμπελωνίτες βιώνουν καθημερινά τις βρομιές, στέλνουν φωτογραφίες, απειλούνται από τα φίδια , διαμαρτύρονται έντονα , φασκελώνουν τη δημοτική αρχή, αλλά κανείς υπεύθυνος δεν συγκινείται.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν ένα ελάχιστο φωτογραφικό υλικό που μας στάλθηκε από εξαγριωμένους κατοίκους, μήπως και συγκινηθεί ο κ. Κόκουρας και αρχίσει να κάνει κάτι για τον καθαρισμό του αύλακα τουλάχιστον, αφού στα άλλα μεγάλα ζητήματα του Αμπελώνα η ανικανότητά του είναι παροιμιώδης.

Ξύπνα, κ. Κόκουρα. Ο αύλακας σε περιμένει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ