ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ερμαιο στις διαθέσεις κλεπτών μετάλλων και κυρίως χαλκού είναι τις τελευταίες ημέρες ο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου σε Αμπελώνα, Γιάννουλη και Φαλάνη και ειδικά μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ.

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού Σ. Τζιούφας υπάλληλοι και διοικητικοί του ΤΟΕΒ διαπίστωσαν ότι μόνο μέσα στο σαββατοκύριακο επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ρεύματος προχώρησαν σε αφαίρεση καλωδίων και πάσης φύσης μετάλλων από 4 αντλιοστάσια ενώ κλοπές είχαν σημειωθεί και τις προηγούμενες ημέρες.

Ηδη ο κ. Τζιούφας δήλωσε τις κλοπές στο Α.Τ. Τυρνάβου ζητώντας παράλληλα μεγαλύτερη αστυνόμευση, ενώ όπως σημείωσε ο οργανισμός προσανατολίζεται στη σύναψη συμφωνίας με εταιρεία φύλαξης για τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού, ενώ αναμένεται να οργανωθούν και περιπολίες αγροτών στις περιοχές που βρίσκονται τα αντλιοστάσια, γι’ αυτό ο πρόεδρος καλεί τους αγρότες να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ΤΟΕΒ για την καλύτερη οργάνωση των ομάδων.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των καλλιεργειών ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες που ο καύσωνας θα χτυπήσει την περιοχή απειλώντας με ολοκληρωτική καταστροφή όλες τις καλλιέργειες αν δεν ξαναλειτουργήσουν οι πομόνες του Οργανισμού.

Πάντως με δεδομένο τον κίνδυνο της ολοκληρωτικής καταστροφής δεν λείπουν και εκείνοι οι αγρότες που ζητούν να γίνει μαζική κινητοποίηση στη ΔΕΗ στη Λάρισα μήπως και μέσω πιέσεων ξανασυνδεθεί το ρεύμα, αφού όπως εκτιμάται στην παρούσα φάση μόνο με πολιτική λύση μπορεί να αντιμετωπιστεί το οξύ πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ