ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSMOTE ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΆΚΡΗΣ

Μετά από μήνες διαβουλεύσεων, προκειμένου να βρεθεί η πλέον συμφέρουσα λύση για την τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της ορεινής κοινότητας Άκρης του Δήμου Ελασσόνας, η πρόταση της COSMOTE για την τοποθέτηση σταθμού χαμηλής όχλησης έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας COSMOTE, όπου συζητήθηκε ξανά το αίτημα του Δήμου Ελασσόνας για την παροχή σήματος κινητής τηλεφωνίας από το δίκτυο της εταιρείας. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής fixed & mobile δικτύων του Ομίλου ΟΤΕ κ. Γεώργιος Ονόπας, η Υποδιευθύντρια Εσωτερικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Κυριακή Ζαννιά, ο κ. Θανάσης Πετρογιαννόπουλος και o κ. Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος από το τμήμα κοινωνικών σχέσεων της COSMOTE.

Ο κ. Γάτσας, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας για το ενδιαφέρον, σημείωσε ότι η ορεινή Άκρη είναι το μοναδικό χωριό στο δήμο Ελασσόνας που δεν έχει πρόσβαση σε σήμα κινητής τηλεφωνίας. «Η ανάγκη ωστόσο των κατοίκων και των απόδημων που επισκέπτονται το χωριό κατά τους θερινούς μήνες είναι μεγάλη», συμπλήρωσε ο κ. Γάτσας, «με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεται η μακρά παραμονή τους στο χωριό εξαιτίας της αδυναμίας επικοινωνίας».

Ήδη, εδώ και μερικές μέρες, έχει δρομολογηθεί από την εταιρεία η ηλεκτροδότηση του σταθμού χαμηλής όχλησης και μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Άκρη θα δει το πολυπόθητο σήμα στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων και επισκεπτών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ