ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διαμορφώνεται απομονωτήριο ασθενών ζώων, κατασκευάζονται νέα δάπεδα κ.α

Βελτιώνονται οι υποδομές στο Δημοτικό Κυνοκομείο Λάρισας με σημαντικές  εργασίες επισκευών και συντηρήσεων, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Γκουγκουλής Ι. Κωνσταντίνος και ΣΙΑ ΕΤΕ

Το έργο στοχεύει στην ανακαίνιση-αναβάθμιση των χώρων φύλαξης και νοσηλείας των ζώων καθώς και στη συντήρηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων και περιλαμβάνει οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές και εργασίες πρασίνου.

Στο πλαίσιο του έργου τμήμα της υφιστάμενης αποθήκης του κυνοκομείου θα διαμορφωθεί σε απομονωτήριο ασθενών ζώων. Στους χώρους των υφιστάμενων πτερύγων των κλουβιών θα κατασκευαστεί σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοιχοποιιών, θα επιστρωθούν με πλακίδια τα δάπεδα και θα επενδυθούν με πλακίδια οι κατακόρυφες επιφάνειες.

Στο χώρο των γραφείων θα κατασκευαστεί διαχωριστικό τοιχοπέτασμα και σε όλες τις εξωτερικές θύρες και υαλοστάσια του κτιρίου θα τοποθετηθούν σιδηρές θύρες ασφαλείας και σιδηρά κιγκλιδώματα ασφαλείας αντίστοιχα.

Επίσης θα γίνουν βαψίματα, επισκευαστικές ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, ενώ  θα τοποθετηθεί νέο δίκτυο άρδευσης και θα γίνει νέα φύτευση.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 319.000 ευρώ περίπου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γ. Σούλτης, ο αν. προιστάμενος της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θαν. Πατσούρας και το στέλεχος της ίδια υπηρεσίας κ. Αστ. Παπαιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ