ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

Νέα πραγματικότητα για τη Λάρισα οι μπάρες στους πεζοδρόμους, με τους επαγγελματίες διανομείς να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για τη λειτουργία του συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης στη βόρεια ζώνη του πεζοδρομημένου κέντρου.

Σε πολύ καλό κλίμα μαθαίνουμε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Ντ. Διαμάντου, ο οποίος άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους της επιτροπής διανομέων, καταγράφοντας τις παρατηρήσεις αλλά και τις ενστάσεις τους μετά τα πρώτα 24ωρα εφαρμογής του μέτρου.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τόσο η διευκόλυνση διέλευσής τους σε τμήμα της οδού Φιλελλήνων, όσο και το θέμα των θέσεων στάθμευσης στον λόφο του Φρουρίου, με τον σχεδιασμό να περιλαμβάνει 88 θέσεις για τους διανομείς.

Καινούργιο το μέτρο, με τους επαγγελματίες διανομείς να έχουν να το λένε για τη συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, σε μια διαβούλευση από την οποία μόνο καλό μπορεί να προκύψει τόσο για την κίνηση στους πεζόδρομους της πόλης όσο και για τη διευκόλυνση του έργου των ανθρώπων του μεροκάματου που εξυπηρετούν όλους μας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ