ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους των αρδευτών του ΤΟΕΒ Τυρνάβου αφού κάποια δημοσιεύματα δεν φρόντισαν να διευκρινίσουν ότι πρόβλημα με τη ΔΕΗ λόγω οφειλών αντιμετώπιζε ο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου με έδρα τον Αμπελώνα και με δίκτυο σε Αμπελώνα, Βρυότοπο, Φαλάνη και Γιάννουλη και όχι ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου που έχει έδρα τον Τύρναβο και δίκτυο στην κτηματική περιφέρεια του Τυρνάβου.

Πολλοί ήταν αυτοί που τηλεφωνούσαν στον πρόεδρο του οργανισμού Παντελή Μπακαγιάννη αγωνιώντας για την τύχη των καλλιεργειών τους και κάνοντας παράπονα για πιθανές διακοπές με δεδομένο ότι έχουν εξοφλήσει τα τέλη που τους αναλογούν για την άρδευση των κτημάτων τους.

Καθησυχαστικός ο κ. Μπακαγιάννης προς τους αρδευτές θέλησε να κάνει και μέσω του paidis.com τις απαραίτητες διευκρινίσεις ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου είναι διαφορετικός οργανισμός από τον ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου και το κυριότερο δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στη ΔΕΗ αλλά και σε προμηθευτές ενώ και οι αρδευτές μέλη του οργανισμού έχουν εξοφλήσει μέχρι και του τελευταίου λεπτού τις οφειλές τους για τα αρδευτικά τέλη.

“Οχι μόνο δεν χρωστάμε αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε ένα σημαντικό αποθεματικό που αγγίζει τις 500.000 €” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακαγιάννης που τονίζει ότι για μία ακόμη χρονιά τα αρδευτικά τέλη κρατήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ