ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνελήφθη εκ νέου χθες για μπαράζ κλοπών

Συνελήφθη χθες (29-07-2021) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 28&29-07-2021 στον Τύρναβο, διέπραξε τις κάτωθι πράξεις:

 προχθές (28-07-2021) το απόγευμα, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα μπρελόκ με κλειδιά, ωστόσο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή, απορρίπτοντας στο σημείο το προαναφερόμενο διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε,

 την ίδια ημέρα (28-07-2021) το βράδυ, επιχείρησε να εισέλθει σε περιφραγμένο προαύλιο χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του και

 χθες (29-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε στον προαύλιο χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού και αφαίρεσε μία μπαταρία από γεωργικό ελκυστήρα, καθώς και -60- λίτρα πετρελαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πολλοστή φορά που συλλαμβάνεται από αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου και αφήνεται ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com