ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Απίστευτη διάσταση δόθηκε από μερίδα μέσων ενημέρωσης στον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη, που έφυγε από τη ζωή προδομένη από την καρδιά της, καθώς έντονη φημολογία που υιοθετήθηκε από κάποιους συνέδεσε τον θάνατό της με τον εμβολιασμό της.

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε οδήγησε την οικογένειά της σε σχετική δήλωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως «όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19».

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας έχει ως εξής:

“Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ