ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Θ.Θ ΜΕ ΤΟ «ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ» ΣΕ ΟΜΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΝΗ

Ενημέρωση για τις δωρεάν παραστάσεις της επιθεώρησης του Θεσσαλικού Θεάτρου «Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι», σε κείμενα και σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου, που θα ανέβουν το Σαββατοκύριακο στο Ομόλιο και στο Θέατρο Αιγάνης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Προσαρμόσαμε τις εκδηλώσεις λόγω πανδημίας στηρίζοντας και αναγνωρίζοντας το έργο του Θεσσαλικού Θεάτρου και προσφέροντας τις παραστάσεις δωρεάν στο κοινό, πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού», ανέφερε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Λιούπας, με τον σκηνοθέτη της παράστασης Κ. Τσιάνο να καλεί το κοινό να χαρεί το έργο «που αποτελεί γέννημα αφιερωμένο στο Θ.Θ και τη Λάρισα».

«Είναι συγκινητικό που το Θ.Θ επανεμφανίζεται στο θέατρο Τεμπών, το οποίο  εγκαινίασε με τις “Χοηφόρες” παρουσία 3.000 θεατών και φυσικά είναι μεγάλη η χαρά μας που θα έρθουμε σε επαφή με το κοινό της περιφέρειας τόσο στο Ομόλιο όσο και στην Αιγάνη», ανέφερε ο κ. Τσιάνος, ενώ παίρνοντας τον λόγο η συνεργάτιδα του Θ.Θ Μ. Παπουτσή μετέφερε τις ευχές της καλλιτεχνικής του διευθύντριας Κ. Σπανού για καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις, επικεντρώνοντας στη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Είναι η εποχή των συνεργειών και η δύσκολη συγκυρία της πανδημίας μας το υπενθυμίζει με τρόπο επείγοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπουτσή, μεταφέροντας μάλιστα την πεποίθηση της κ. Σπανού ότι «η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών μπορεί να στηρίξει καινοτόμες πρωτοβουλίες στο πεδίο του πολιτισμού».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ