ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι συνολικού μήκους 10χλμ και προϋπολογισμού 600.000 €

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής σε μήκος 2 χλμ στο οδικό τμήμα που συνδέει τον οικισμό του Κραννώνα με την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας. Πραγματοποιείται εκτεταμένη ανακατασκευή σε όλο το πλάτος με την τοποθέτηση γεωυφάσματος, ενίσχυση της επίχωσης, εκ νέου οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση.

Παράλληλα καθαρίζεται εξ ολοκλήρου η παράπλευρη στην οδό αποστραγγιστική τάφρος και αποκαθίστανται οι προσβάσεις σε τοπικές αγροτικές οδούς και παρόδιες αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Οι εργασίες πρόκειται να συνεχιστούν με τοπική ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος που συνδέει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τον οικισμό Κραννώνα συνολικού μήκους 3,2 χλμ, της περιφερειακής οδού του οικισμού Κραννώνα συνολικού μήκους 1 χλμ και του δρόμου που συνδέει τον οικισμό του Κραννώνα με τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων συνολικού μήκους 4 χλμ. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επεμβάσεων για την ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο Κιλελέρ έχει ολοκληρώσει και έχει σε εξέλιξη έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 5 εκατ. Ευρώ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες παρεμβαίνουμε για τη βελτίωση του οδικού τμήματος που συνδέει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τους οικισμούς του Κραννώνα και των Αγίων Αναργύρων. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των συνανθρώπων μας και παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ