Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Επίθεση του πρώην δημάρχου που σημειώνει ότι “εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής είναι στην υπηρεσία του εαυτού τους”

Είναι να απορεί κανείς για τις αποφάσεις κορυφαίων στελεχών της δημοτικής αρχής Γάτσα, οι οποίοι αντί να υπηρετούν τον πολίτη και να διευκολύνουν την καθημερινότητα του, δημιουργούν προβλήματα και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.

Άλλη μια πράξη πλήρους αδιαφορίας ζουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι της Ελασσόνας, αφού για να διευκολυνθούν στελέχη της δημοτικής αρχής έχουν κλείσει χώρο πάρκινγκ, τον οποίο αφιλοκερδώς έχει παραχωρήσει στους δημότες ένας συμπολίτης μας, κάνοντας πράξη αυτό που οι αιρετοί του Δήμου αδυνατούν.

Τις τελευταίες ημέρες η παράταξη μας έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων από την απόφαση αιρετού της πλειοψηφίας να αποκλείσει τον δωρεάν χώρο πάρκινγκ, προκειμένου ο ίδιος να προχωρήσει σε εργασίες σε παρακείμενο οικόπεδο.

Προφανώς και ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να γκρεμίζει ή να χτίζει στην προσωπική του ιδιοκτησία, κανείς ωστόσο δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από τους υπόλοιπους πολίτες την δυνατότητα να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους σε έναν από τους μοναδικούς δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Εκτός φυσικά και αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή διοικούν τον Δήμο έχουν περισσότερα προνόμια από τους άλλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ