ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΟ Α.Τ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μια πρωτόγνωρη υπόθεση απασχόλησε από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τους αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, η συγκεκριμένη υπόθεση με πρωταγωνιστές 2 Λαρισαίους 34 και 40 ετών που συνελήφθησαν είχε πολύ σασπένς και πολλές εγκληματικές πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο συλληφθέντες Λαρισαίοι χθες αργά το βράδυ έκλεψαν ένα μηχανάκι στο Μελισσοχώρι με το οποίο μετέβησαν στο Βρυότοπο και αφού έκρυψαν το κλεμμένο όχημα στην είσοδο του χωριού κινήθηκαν με τα πόδια και γύρω στις 2 τα ξημερώματα μπήκαν σε σπίτι με σκοπό να κλέψουν αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος τους κυνήγησε με αποτέλεσμα αστυνομικοί που περιπολούσαν και έσπευσαν στο σημείο να συλλάβουν τον 34χρονο ο οποίος αντιστάθηκε και εξίβρυσε τους αστυνομικούς.

Ο 40χρονος κατάφερε να ξεφύγει και κινούμενος με τα πόδια έφτασε στον Αμπελώνα όπου έκλεψε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε πάνω του τα κλειδιά και κινήθηκε με το κλεμμένο όχημα προς τον Τύρναβο και απο εκεί προς Γιάννουλη με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο αφού το κλεμμένο όχημα συγκρούστηκε με αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς στη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανένας. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 40χρονο.

Εναντίον των 2 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ