Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

Δήλωση του Χρ. Κέλλα που επισκέφθηκε το Π.Ι. Σωτηρίτσας

«Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα φορέων και κατοίκων του Δήμου Αγιάς, για παρουσία ασθενοφόρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας, που θα εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής κατά τους θερινούς μήνες. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας, αποδεικνύει ότι επενδύει στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Επόμενο στοίχημα και πρόκληση για μας, η αναμέτρηση με τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης».

Με αυτά τα λόγια ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από το Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας, σχολίασε την κάλυψη των παραλίων της Αγιάς για όλα τα τριήμερα του καλοκαιριού(Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που θα σταθμεύει στο Π.Ι Σωτηρίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαρισαίος πολιτικός, σε πρόσφατη συνάντηση  με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παναγιώτη Κουτσουμπέλη και σε άμεση συνεννόηση με τον Διοικητή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστα Σταμνά, έλαβε την ανάλογη δέσμευση, μαζί μ’ εκείνη της σύστασης Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Αγιάς, με την προκήρυξη το προσεχές διάστημα του απαιτούμενου αριθμού θέσεων διασωστών.

Ο κ. Κέλλας, μετά το πέρας της επισκέψεώς του στο Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας, δήλωσε:

«Η αναβάθμιση και η ενίσχυση των δομών Υγείας αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα, σε ότι αφορά το νομό μας, αλλά και προτεραιότητα, αναφορικά με όλη την επικράτεια, της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τη σύσταση Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στον Δήμο Κιλελέρ, με έδρα τη Νίκαια, τη διατήρηση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων με όλες τις οργανικές του θέσεις, τη σύσταση Περιφερειακού Ιατρείου στο σεισμόπληκτο Δαμάσι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδα την κάλυψη των παραλίων της Αγιάς από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από εδώ, από το Περιφερειακό Ιατρείο Σωτηρίτσας, θέλω για ακόμη μια φορά να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, πού, με αυταπάρνηση, υπό αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες, κρατά  όρθιο το Ε.Σ.Υ.

Είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να ενισχύουμε τον Τομέα Υγείας της χώρας, ώστε οι υγειονομικοί μας να εργάζονται σε αξιοπρεπείς συνθήκες και οι πολίτες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας».

Στην επίσκεψη του Χρήστου Κέλλα στο Περιφερειακό Ιατρίο Σωτηρίτσας, παρόντες ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς Γιάννης Αγγελάκας, ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Γιάννης Αναστασίου και ο πρ. πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγιάς και Τομεάρχης της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ στη Μαγνησία, Χρήστος Χατζησαλάτας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com