“ΒΟΜΒΑ” ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ 1986!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα 1986, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Σωτήρη Γκιουλέκα, με τον πολύπειρο μπασκετμπολίστα να αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την Αμπελωνίτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που αγωνίζεται.

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας, ο οποίος κατάγεται από το Αργυροπούλι του Δήμου Τυρνάβου, στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ Λάρισας και την Ολύμπια Λάρισας ενώ για πέντε χρόνια αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας φορώντας τις φανέλες των Βίρτους Μπολόνια, Νίρμπεργεν, Ορλαντίνα, Σκαφάτι, Βερόλι και Μπρίντεζι. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και στα Τρίκαλα BC ενώ φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, του Φιλίππου Βέροιας, του Ηρακλή, του Γ.Σ. Φαρσάλων και των Ικάρων Τρικάλων.

Οι Αμπελωνίτες με αυτή την προσθήκη και με την παραμονή του βασικού τους κορμού (Χαιρετίδης, Μπαμπανάτσας, Τεκούσης Β, Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Μπιζιάκης, Κοτσώνας, Παλάσκας, Αποστολάκης, Βλησαρούλης) καθώς και με την έλευση των νεαρών (Γιώτη και Μπεχλιβάνου) αναμένεται να παρουσιαστούν άκρως ενισχυμένοι στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντιπροσωπεύοντας επάξια τον Δήμο Τυρνάβου αλλά και το ν. Λάρισας, όντας η μοναδική ομάδα μπάσκετ στη Γ’ Εθνική και η μόλις δεύτερη σε εθνική κατηγορία μετά την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Το Δ.Σ της Αμπελωνίτικης ομάδας, σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας, τον σπουδαίο αθλητή και συντοπίτη μας, Σωτήρη Γκιουλέκα. Τα λόγια για την αξία αλλά και το ήθος του Σωτήρη είναι περιττά και αναμένουμε με μεγάλη χαρά να τον δούμε μαζί με τους υπόλοιπους παίχτες μας, μέσα στο γήπεδο. Παραμένουμε πιστοί στην από το 2017 υπόσχεσή μας, για μια ομάδα που θα κάνει περήφανη την πόλη μας.

Συνεχίζουμε…».