ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ

Παγωμένα τα παράλια του δήμου Αγιάς και σύσσωμη η κοινωνία στη χώρα από την άγρια γυναικοκτονία της 43χρονης Μ.Β. στη Σωτηρίτσα, που έφυγε από τη ζωή δεχόμενη πυροβολισμούς από τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η ιδιαίτερη αγαπητή στην περιοχή μητέρα τριών παιδιών επέστρεψε τους τελευταίους μήνες στο χωριό από την Αθήνα όπου διέμενε προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση (ταβέρνα-ουζερί) που διατηρούσε ο αδελφός της ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Η άτυχη γυναίκα και ο 54χρονος συζυγοκτόνος αντιμετώπιζαν κρίση στον γάμο τους και ήταν σε διάσταση. Οι πληροφορίες θέλουν το δολοφόνο να έφτασε στη Σωτηρίτσα το  περασμένο Σάββατο όταν και έσπευσε στην ταβέρνα όπου και παρέμεινε ως θαμώνας.

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε εκ νέου στο κατάστημα αναζητώντας τη 43χρονη κοπέλα και μόλις την είδε δεν δίστασε να την πυροβολήσει 8 φορές με ένα παλιό πιστόλι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους κόβοντας βίαια το νήμα της ζωής της.

Μάλιστα ήταν τόσο αποφασισμένος για την πράξη του που παρέμεινε στο σημείο του εγκλήματος περιμένοντας τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν όπως και έγινε.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε η ιατροδικαστής Ρ. Λεονταρή, η οποία περιέγραψε τραύματα από πυροβολισμό στον θώρακα και το κεφάλι της άτυχης γυναίκας, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ με την ολοκλήρωση της δικογραφίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή – Γιάννης Παιδής

φωτο Σπύρος Τσαντόπουλος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ