ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 54ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ 43ΧΡΟΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ

Συγκλονίζει η είδηση που έρχεται από τα παράλια του δήμου Αγιάς και πιο συγκεκριμένα από τη Σωτηρίτσα, όπου λίγο μετά τις 10.30 το πρωί σήμερα ένας 54χρονος μπήκε μέσα σε ταβέρνα που εργαζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη γυναίκα του, την οποία πυροβόλησε τουλάχιστο 6 φορές καταφέρνοντάς της θανάσιμα τραύματα.

Το τραγικό συμβάν έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των γυναικοκτονιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και αναδεικνύουν παθογένειες και προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αγιάς και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας που διερευνούν την υπόθεση ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ο δράστης έχει καταγωγή από την Αθήνα και δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή σε αντίθεση με την άτυχη σύζυγό του που καταγόταν από τη Σωτηρίτσα και βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στην περιοχή για να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση του αδελφού της όπου και βρήκε τραγικό θάνατο από τα πυρά του συζυγοκτόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ