ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΚΔΑΠ LITTLE HEROES ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με αφορμή την απόφαση για παράταση μέχρι 8 Αυγούστου των ηλεκτρονικών αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία στα ΚΔΑΠ μέσω voucher, τα ΚΔΑΠ “Little Heroes” σε Τύρναβο και Αμπελώνα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

“Αγαπητοί γονείς, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση στα ΚΔΑΠ (voucher) , πήραν παράταση μέχρι 8/8/21! Σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί την αίτηση σας εντελώς δωρεάν και χωρίς απολύτως καμία δέσμευση !

Καθημερινά μπορείτε να έρθετε στους χώρους μας στον Τυρναβο και Αμπελώνα για να σας βοηθήσουμε σε ο,τι χρειάζεστε με την οριστική υποβολή της αιτησης σας και για να γνωρίσετε το χώρο μας και το προσωπικό μας!

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες αλλά και δεξιότητες των παιδιών το ΚΔΑΠ Little Heroes φροντίζει να επιμορφώνει και να ψυχαγωγεί ταυτόχρονα ! Στα κδαπ μας μπορούν τα παιδιά να γνωρίσουν τον κόσμο της ρομποτικής ! Να «παίξουν» με τα γράμματα και τις λέξεις στη φιλαναγνωσία και να ξεφαντώσουν στη μουσικοκινητική, στη Zumba και στο survivor. Οι μικροί ήρωες γίνονται μικροί σεφ και νοστιμεύουν τις μέρες μας!

Χτίζουν ιδέες, σπίτια, κατασκευές με τα 3D Lego και μας παρουσιάζουν τον κόσμο τους !
Κάποιες άλλες από τις δραστηριότητες μας είναι η θεατρική αγωγή, οι Pilates , το σκάκι, η ιστορία μας , η μελέτη του περιβάλλοντος και κυρίως η παρότρυνση των ηρώων μας για βιωματική , όσο αυτό είναι εφικτό, εκμάθηση! Οι μικροί μας ήρωες δημιουργούν , παίζουν, μαθαίνουν αλλά κυρίως ομορφαίνουν τις μέρες μας !

Σας περιμένουμε στις δομές μας Τυρναβο και Αμπελώνα καθημερινά για να μας γνωρίσετε:

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους:

ΚΔΑΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

Αναλήψεως 20, 40100, Τύρναβος

Τηλ : 24920 25933 / 6946275162

Email : kdap.littlieheroes@gmail.com

ΚΔΑΠ ΑΜΠΕΛΩΝΑ:

Γ. Παπανδρέου & Λυκούργου γωνία. 40400, Αμπελώνα

Τηλ : 24920 31869 / 6943931876

Email : kdap.littlieheroes@gmail.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ