Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η Ε.ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου απευθύνει έκκληση για συμμετοχή όλων των μελών του ΙΣΛ,  αλλά και των συμπολιτών μας

Με δημόσια παρέμβασή μας δηλώνουμε ότι η πρόταση της  βουλευτή Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελίας Λιακούλη, να κλείσουν όλοι οι κάτοικοι του νομού τις ηλεκτρικές συσκευές και air condition, την  Κυριακή 8/8 από ώρα 19.00 μέχρι ώρα 21.00, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης της χώρας και στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και καλούμε όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, αλλά και τους συμπολίτες μας,  να συμμετέχουν.

Με την απλή αυτή κίνησή μας, συμβάλλουμε σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος , ενώ παράλληλα εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στη χώρα και στους συνανθρώπους μας.

Επιπρόσθετα, τονίζουμε ότι αυτές τις ώρες,  τα λόγια περισσεύουν . Ο ιατρικός κόσμος, είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε ανάγκη των πληγέντων από την πυρκαγιά συνανθρώπων μας, όπου και όποτε κληθούμε, γι αυτό άλλωστε θέτουμε στην διάθεση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) όλες μας τις δυνάμεις. Τώρα μπορούμε να κάνουμε τα ελάχιστα και να συμβάλλουμε θετικά στην αντιμετώπιση της κρίσης που αντιμετωπίζει η  χώρα, με κάθε τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ