ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 – 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Απίστευτες προσφορές και τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο όπου προσφέροντας σε δελεαστικές τιμές μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων.
Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των μεγάλων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.
Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 09 Αυγούστου έως και το Σάββατο 14 Αυγούστου είναι:
Μοσχαράκι ψαχνό 7,39€/κιλό.
Κιμάς ανάμεικτος 4,99€/κιλό.
Χοιρινό ψαχνό 3,89€/κιλό
Ολες οι μπριζόλες λαιμού ή κόντρα 3,89€/κιλό.
Κοντοσούβλι χοιρινό 320 γρμ 1,5€/τεμάχιο .
Κεμπάπ χοιρινό έτοιμο για σούβλα ή για γάστρα 3, 49€/κιλό.
Μπριζολάκια έτοιμα για την σχάρα σας 3,49€/κιλό.
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.
Λουκάνικο κοτόπουλο 3,99€/κιλό.
Συκώτι μόσχου 4,49€/κιλό.
Κοτόπουλο κεμπάπ 2,49€/κιλό.
Στο κατάστημα θα βρείτε αρνιά και πρόβατα διαλεχτά από τα σφαγεία της επιχείρησης, εξαιρετικά για σχάρα .

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com