ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ

 Κατά πλειοψηφία απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο δήμου Φαρσάλων

Τη μη διεξαγωγή φέτος των καθιερωμένων εμποροπανηγύρεων κατά το μήνα Αύγουστο, σε Φάρσαλα και Σταυρό, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία.

Στη συνεδρίαση που έγινε δια περιφοράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός αναπτύσσοντας το σκεπτικό της εισήγησης της δημοτικής αρχής, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η διοργάνωσή της εμποροπανήγυρης συμπίπτει με μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον τόπο μας γιατί όπως γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό παρατηρείται πανελλαδικά αυξητική τάση κρουσμάτων, αλλά και παράλληλα έχουμε επιβολή αυξημένων μέτρων προστασίας». Δεδομένου πως «η προστασία της υγείας των πολιτών προέχει έναντι της εμποροπανήγυρης» ο κ. Δαμιανός εισηγήθηκε τη μη διεξαγωγή της.

Αντίστοιχη εισήγηση για ματαίωση των δύο εμποροπανηγύρεων σε Φάρσαλα και Σταυρό, έλαβαν νωρίτερα και τα συμβούλια των δύο συγκεκριμένων Κοινοτήτων.

Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 16 υπέρ και 11 κατά. Υπέρ της μη διεξαγωγής ψήφισαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και από την αντιπολίτευση οι κ.κ. Δημητρακόπουλος, Αγγελακοπούλου, Πατσιούρας και Αναγνώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ