ΤΥΡΝΑΒΟΣ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ “ΞΕΧΑΣΕ” ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ

Στη σύλληψη ενός ατόμου το οποίο είχε αφήσει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του ένα κουτάβι προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου σήμερα το μεσημέρι ύστερα από καταγγελία που έγινε στο τμήμα από άτομο άκουσε το σκυλί να διαμαρτύρεται και να φωνάζει.

“Για το θέμα έγιναν γνωστά, βάσει ανάρτησης στο fb,  τα εξής:

Σήμερα 2 το μεσημέρι καθώς πήγαινα να πάρω το αυτοκίνητο μου από υπαίθριο πάρκινγκ στον Τύρναβο άκουσα κλάμα κουταβιού που ερχόταν μέσα από το πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Μου είπαν από τα γύρω μαγαζιά ότι ακούγεται εδώ και δύο ώρες.

Δηλαδή από 12 το μεσημέρι.

Ειδοποίησα την αστυνομία και ήρθαν γρήγορα τα παιδιά να είναι καλά. Παραβίασαν το πορτ μπαγκάζ και βγάλαμε το κουτάβι της φωτογραφίας.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήρθε μετά από ώρα και ενώ τα έχασε όταν είδε την αστυνομία τον ρώτησα τι έχει κάνει εδώ πέρα και μου είπε ότι πήρε το σκυλί να το δώσει σε κάποιον άλλο και τελικά ο άλλος δε το ήθελε.

Και του λέω ωραία τώρα τα είπες σε εμένα ας τα πεις τώρα και στον εισαγγελέα.

Και έτσι άφησε 2 ώρες και παραπανω το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο να υποφέρει.

Τώρα αυτή η ψυχούλα βρίσκεται στο σπιτι μου όπου μπορώ να το φιλοξενήσω για όσο χρειαστεί. Ας του βρούμε ένα σπίτι που να αξίζει σε αυτόν τον μικρό ήρωα.
Τελικά ο παραπάνω “κύριος” οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα”.

1 Trackback / Pingback

  1. Τύρναβος: Στο αυτόφωρο επειδή "ξέχασε" κουταβάκι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του - Ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις

Comments are closed.