ΧΡΥΣΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ

Έδωσε δείγματα γραφής ο τεράστιος αρχηγός της εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης όταν ανήμερα της πρόκρισης στον τελικό του αθλήματος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο ζητούσε συγγνώμη για τη χαρά τους την ώρα που η Ελλάδα φλεγόταν.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς αμέσως μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την ανακοίνωση πριμ ύψους 200.000 ευρώ από τον Β. Μαρινάκη οι «χρυσοί» ολυμπιονίκες της καρδιάς μας ανακοίνωσαν πως δωρίζουν το μισό ποσό για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.

Σεμνός και δωρικός στις δηλώσεις του ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής πόλο ανέφερε τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Όταν δε σου φτάνουν όλα τα καράτια του κόσμου για να επιβραβεύσεις το ήθος και την ενσυναίσθηση τα σχόλια περισσεύουν. Απέραντος σεβασμός για την στάση τους, σε μια χώρα που οι κατά καιρούς κυβερνώντες έχουν λιώσει προ καιρού την «καραμέλα» της ατομικής ευθύνης και τείνουν να δημιουργήσουν σχολή ως προς τη μετακύλισή της.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B Hellenic Olympic Committee

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ